Rólunk

Köszöntjük motoros szaküzletünk, az Enduro Motorosbolt, weboldalán!

Tevékenységünk rövid  bemutatása

Rólunk:

Az ENDURO MOTOROSBOLT  pécsi telephellyel 1988-ban kezdte meg működését, a névadásban szerepet játszott, hogy a tulajdonos Nádor Lajos 1973-óta a mai napig folyamatosan részt vesz az enduro motorsportban, ez idő alatt négy egyéni és négy csapat bajnoki címet szerzett, szintén a vállalkozásban dolgozó fia Nádor Tamás kétszeres magyar enduro bajnok válogatott versenyző. Suzuiki RM-Z 250 motorral a 2008-ban Görögországban megrendezett Enduro Világbajnokságon a Six Days-en ezüstérmet szerzett. 2011 és 2014 években a nemzetközi Alpok Adria Enduro versenysorozat E1 kategóriájának győztese lett. Természetesen a rengeteg tapasztalat és a megszállottság sok előnyt jelent ebben az üzletágban.

Az országban az elsők között 1994-ben lett az Enduro Motorosbolt hivatalos SUZUKI márkakereskedés és szerviz. Természetesen kínálatunkban a teljes Suzuki paletta szerepel nem csak az enduro-k. 1995-2002-ig voltunk Honda márkakereskedés és szerviz is.

A 2006-2014 közöttl bővítettük választékunkat és elvállaltuk a Piaggio, Gilera, és Vespa robogók pécsi képviseletét  ezzel robogó vásárlók részére kívántunk egy nagyobb választékot biztosítani és megoldani az alkatrész és szerviz ellátást, amiben a japán márkáknál már nagy tapasztalatra tettünk szert.

A Honda  és az olasz márkák új motorjainak árusítását ugan jelenleg nem végezzük, de a teljeskörű  szervíz tevékenységet magtartottuk gyári alkatrész háttér  biztosított.


Motorok:

Új SUZUKI,  motorkerékpárok forgalmazása, teljes körű garanciával  (2 év garancia + 1 év szavatosság).

Használt motorkerékpárok  árusítása vagy közvetítése akár bizományosi konstrukcióban is.
Használt motor beszámítás  lehetőségével segítjük, hogy könnyebben vásárolhasson újat.

Motorkerékpárok készpénzes felvásárlása korrekt ármeghatározás, teljeskörű ügyintézés.

Lízing:

Lízing ügyintézés több változatban lásd külön, részletesen Merkantil Bank Rt.  ajánlatai.

Minden vizsgáztatható új Suzuki motorra fix 5,49% THM-s Magyar Suzuki Zrt. által támogatott lízing lehetőséget

biztosítunk minimum 20% induló önrész  és maximum 60 hónapos futamidő esetén. Az akciós lizing feltétele a teljeskörű casco biztosítás megkötése.

A használt motorjainkra, illetve más álltal hozott motorokra max. 12 éves korig tudunk kedvező kamatozású lízinget biztosítani. Kérje ajánlatunkat!


Alkatrészek:

Gyári alkatrészek árusítása alkatrész kereső programmok, vagy mikrófilmek alapján rendelésre (alvázszám szükséges)

Utángyártott  alkatrészek forgalmazása rövid határidővel. Robogótól a nagymotorig ( akkumulátorok, olajszűrők, gyertyák, fékbetétek,

láncok, lánckerekek, dugattyúk, hajtókarok és még ezer egyéb, ami egy motorhoz kellhet….

MZ, Simson alkatrészek nagyrészt raktárról azonnal.

Csomagküldés postán utánvétel.

Felszerelések:

Felszerelések, tartozékok árusítása, bukósisakok (Lazer, Nolan, NZI, MT, stb.) motoros ruházat, csizmák, kesztyűk, védőfelszerelések.

Motoros kiegészítők chopper extrák, sportmotorokra kipufogók ( Bódis, Martin, Yoshimura, stb.) enduro és cross motorokhoz minden ami csak létezik.

Olajok: Castrol, Motul, Ecstar kenőanyagok teljes kínálata, nem csak motorosoknak.

Motorkerékpár gumik: minden típusra (Metzeler, Pirelli, Michelin, Dunlop, ContinentaI, Sava, Mitas, Heidenau,stb.) Gumi gépi szerelés, centrírozás.
LOUIS termékek forgalmazunk önálló importban. Ezzel megteremtettük vevőink részére, hogy kedvező áron juthassanak az egyik legnagyobb német motoros ruházatot, felszereléseket, tartozékokat forgalmazó cég teljes kínálatához raktárról, illetve katalógus alapján rendelésre.

Parts Europe az egyik legnagyobb motorkerékpár alkatrész és felszerelés forgalmazó amerikai cégóriás európai leányvállalata, amely több ezer oldalas

katalógusok alapján kínál utcai, off road és quad alkatrészeket és extra felszerléseket. A termékek sok világmárkát képviselnek, ezzel biztosítva a magas minőséget és a kedvező árakat. Rendelésre ezek rövid határidővel elérhetők üzletünkben. A készlet és a választék lenyűgöző!


Szerviz:

Teljes körű szerviz a gyertya cserétől a nagyjavításig műszeres beállítások, gyári célszerszámokkal,  SUZUKI gyári szerviz utasítások alapján. A szerelési munkákat nagy gyakorlattal rendelkező szerelők végzik akik rendszeresen vesznek rész a SUZUKI gyár által szervezett továbbképzéseken, szerelői versenyeken. Fejér Gábor a 2017 évi országos döntő 3. helyezettje.

Számítógépes Suzuki diagnosztika, hibakód kiolvasás, ECM írás, motor állapot felmérés henger nyomás diagnosztika alapján szétszerelés nélkül.

Árajánlat készítés biztosítók számára karambolos motorokról hivatalos alkatrész árlisták alapján. Meghatalmazás alapján a teljes kárrendezés intézése, kárfelvételtől a kijavított motor átadásáig.

Használt motorkerékpárok állapot felmérése: adás-vétel esetén. Segítünk, korrekt szakvéleményt adunk a jármű állapotáról, évjáratáról..

Gumiszerelés, gépi centírozás.

 

Enduro Sport:

Az üzlet mellett sok időt és energiát fordítunk kedvenc sportunkra az endurora. Ennek érdekében létrehoztuk az Enduro Team Suzuki Pécs

sport egyesületet, amely keretében nem csak versenyzünk, de nemzetközi versenyeket is rendezünk bővítve ezzel a bajnoki futamok számát.

Ez a klub célul tűzte ki az enduro és endurocross versenyek iránt érdeklődk összefogását, várunk sorainkba mindenkit, aki versenyezni szeretne,

vagy akár csak érdeklődőként szeretne megismerkedni a sporttal!

 

 

Ha felkeltettük érdeklődését keressen minket üzletünkben, vagy  hívja azt telefonon:

 

ENDURO MOTOROSBOLT 

7624 Pécs, Tiborc u. 38.  (72) 516-185

enduromotorosbolt@gmail.com