Szervíz

 

Szerviz

 

       Márkakereskedésünk természetesen szerviz tevékenység végzésével is foglalkozik. Szerelőink nagy gyakorlatra tettek szert, mivel 1994 óta az elsők között lettünk hivatalos Suzuki márkakereskedés és szerviz. Az idők folyamán foglalkoztunk a Honda, Piaggio, Vespa és Gilera motorokkal is.

Azóta minden évben több alkalommal vesznek részt a  Suzuki vezérképviselet által tartott szerviz tovább képzéseken és szerelői versenyeken, ahol megismerik az új típusok javításának a sajátosságait. 2017 évben Fejér Gábor szervizünk dolgozója az év Suzuki szerelője versenyben 3. helyezést ért el. Természetesen beszereztük a szükséges célszerszámokat, műszereket, és a gyári szervizkönyveket. Továbbra is kiemelten kezeljük szervizünk fejlesztését. Suzuki motorok tejes számítógépes hibafeltárását és diagnosztizálását is vállaljuk.

Ilyen szakmai és technikai háttér birtokában állíthatjuk, hogy korrekt, precíz, gyors és nem utolsó sorban megfizethető munkával állunk a motorosok rendelkezésére!

A Suzuki motorok mellett vállaljuk más japán és olasz (Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia) motorok és robogók, illetve Mz és Simson márkák javítását is.

Az felsorolt márkáknál az alkatrész beszerzés is biztosított közvetlen gyári forrásból. Gyári alkatrész kereső programjainkkal alvázszám alapján tudjuk

pontosan meghatározni az alkatrész cikkszámokat és az azokhoz tartozó aktuális árakat. Ezek segítségével akár biztosítók számára is tudunk árajánlatot adni a sérült motor javításáról.

Motorkerékpárok gumi szereléséhez raktárról, illetve esetenként rövid átfutással rendelt abroncskkal állunk rendelkezésre, amelyeket géppel szerelük és

dinamikusan centírozunk.

Hozzánk az ország távoli részeiből is jönnek megelégedett visszatérő motorosok.

Próbálja ki Ön is! Lehet, hogy megéri?

Bejelentkezés a (72) 516-185-ös telefonon, kisebb munkák az előzetes megbeszélés szerint megvárhatók.